Portfolio

This project had limitations in terms of size of the area available.  The total area came to 29m².  The client required a reception and waiting area, 2 treatment rooms and a kitchenette.  The treatment rooms requires space for patients to do physical exercise.  There is only 1 south facing window in the area.  To utilise  the natural light, I made use of sandblasted glass windows which allows for light to come through, but still gives privacy to the treatment rooms.  This design shows that, when designed well, a small area can be utilised  effectively.

DANIELA ELS PHYSIOTHERAPY

Click images to enlarge.

3d Proposal of kitchen area

3d Proposal of reception area

Construction process

Completed project: Kitchenette area

Completed project: Reception area

Completed project: Treatment room

Completed project: Kitchenette area

Completed project: Treatment room

E F F E C T S

I N T E R I O R  D E S I G N